ΌΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ – NOMASAPPAREL.GR

1.Γενικές Πληροφορίες

Η ιστοσελίδα www.nomasapparel.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης, προβολής και διάθεσης μέσω του Διαδικτύου των προϊόντων της ατομικής επιχείρησης «Π. ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Διογένους αριθμ. 48 Κ. Τούμπα με Α.Φ.Μ. 801511611, τηλέφωνο  2310-953-651 & E-mail info@nomasapparel.gr. Πριν από την πραγματοποίηση των αγορών σας, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της σελίδας μας , οι οποίοι αφορούν και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, την ασφάλεια των συναλλαγών και την πώληση, μεταφορά και παράδοση των προϊόντων μας, τα οποία προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Η αποδοχή των όρων χρήσης τεκμηριώνεται τόσο από την πλοήγησή σας στη nomasapparel.gr όσο και από την υλοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής σας με την ιστοσελίδα μας. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρησή μας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμά της να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας, nomasapparel.gr, μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, του περιεχομένου της ιστοσελίδας nomasapparel.gr και της εξωτερικής εμφάνισης, της δομής ή της σύνθεσης της ιστοσελίδας nomasapparel.gr, καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών και να δημοσιεύσει την εκάστοτε έκδοση στην ιστοσελίδα. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και οι ειδικότερες προβλέψεις του παρόντος, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, ως δίκαιο της έδρας της επιχείρησης. Η επιχείρηση δεν δύναται να εγγυηθεί ότι ο Πάροχος Υπηρεσιών Διαδικτύου – Server – Internet Provider –  ο οποίος ευθύνεται για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας, θα παράσχει αδιάλειπτη, συνεχή και ασφαλή λειτουργία του δικτυακού τόπου. Συνεπώς, αν παρατηρηθεί διακοπή προσωρινή της λειτουργίας της ιστοσελίδας, ο καταναλωτής δεν δικαιούται να εναγάγει την επιχείρηση για θετική ή αποθετική ζημία που τυχόν θα επωμισθεί. Επιπλέον, οι περιοδικές αναβαθμίσεις του site που συνεπάγονται διακοπή, προσωρινώς, του συστήματος παραγγελιών δεν δύνανται να στοιχειοθετήσουν ευθύνη προς αποζημίωση από την πλευρά της επιχείρησης. Τέλος, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας nomasapparel.gr, να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

 1. Τι προσφέρει το nomasapparel.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα nomasapparel.gr προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να επιλέξουν για αγορά από μία ευρεία γκάμα προϊόντων ένδυσης και αξεσουάρ. Η επιχείρηση επιλέγει τα προϊόντα που θα παρουσιάσει στο καταναλωτικό κοινό μέσω της nomasapparel.gr, καθώς και ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά, οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση.

Τέλος, η τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης καθώς και οι μέθοδοι προώθησης των πωλήσεών της, μέσω προσφορών ή/και εκπτώσεων, καθορίζεται αποκλειστικά από την ίδια, η οποία μπορεί να τις τροποποιεί οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση.

 1. Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται με μία συγκεκριμένη διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά. Προκειμένου να είστε ενήμεροι για την εξέλιξη της παραγγελίας που έχετε τοποθετήσει, η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υλοποιείται μέσω των παρακάτω ενεργειών (βήματα):

3Α.  Τοποθέτηση Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους:

 1. Ως επισκέπτης
 2. Ως εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα μας
 • Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310 953651 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, ώρες 9:00 – 14:00

Η βασική διαδικασία αγορών εάν επιλέξετε την τοποθέτηση παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας:

 • Επιλογή προϊόντων και τοποθέτηση στο «καλάθι αγορών»,
 • Ακολουθήστε τα βήματα που σας υποδεικνύονται προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία,
 • Συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων στη φόρμα παραγγελίας,
 • Παραλαβή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που μας έχετε δηλώσει, μηνύματος, με τα στοιχεία της παραγγελίας που θα παραλάβουμε.

Έχει προηγηθεί η αποδοχή των παρόντων όρων. Παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας, επιβεβαιώνουμε τη διαθεσιμότητα των παραγγελθέντων προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρησή μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και μόνο κατόπιν συγκατάθεσής σας (που χορηγείτε με την αποστολή της φόρμας) συλλέγονται και επεξεργάζονται, με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

3Β. Επεξεργασία αιτήματος για παραγγελία

Στην φάση αυτή ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία σας.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της nomasapparel.gr, έτσι ώστε να γνωρίζετε κατά την παραγγελία σας τη διαθεσιμότητα η όχι του κωδικού η του μεγέθους το οποίο επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία σας, θα σας το επιβεβαιώσουμε μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται στη συνέχεια, βάσει του προγράμματος παράδοσης της εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργαζόμαστε.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο/α από τα είδη που παραγγείλατε, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να συνεννοηθούμε για αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αδυναμίας τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα σας αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 7 ημερών από την αποστολή της παραγγελίας σας, τότε η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτομάτως.

 1. Τρόποι Πληρωμής

Εσείς επιλέγετε ποια διαδικασία πληρωμής προτιμάτε και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας. Τα στοιχεία πληρωμής που μας αποστέλλετε συλλέγονται με πλήρη ασφάλεια. Σε ό,τι αφορά τις πληρωμές με χρήση πιστωτικής – χρεωστικής – prepaid κάρτας, η εταιρία και σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες τράπεζες λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

Ι. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ – PREPAID ΚΑΡΤΑ:

Χωρίς επιβάρυνση η nomasapparel.gr δέχεται τις πιστωτικές – χρεωστικές – prepaid κάρτες VISA, MASTERCARD & MAESTRO. Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε. Κάθε συναλλαγή σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα προστατεύεται από μεγάλης αξιοπιστίας συστήματα online ασφαλείας .

ΙΙ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Πληρώνετε την αξία των προϊόντων στο μεταφορέα της εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.

ΙΙΙ. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Η εξόφληση γίνεται με την κατάθεση του ακριβούς ποσού – όπως εμφανίζεται στο καλάθι αγορών – στον τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος αναφέρεται στην αντίστοιχη τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε. Η ενημέρωσή μας για την κατάθεσή σας γίνεται άμεσα και η διαδικασία αποστολής ξεκινά αμέσως. Κρατήστε το αποδεικτικό της κατάθεσης μέχρι την παραλαβή της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που χρειαστεί.

 1. Τρόποι Αποστολής Εμπορευμάτων

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών με Courier εντός Ελλάδας, 2 – 4 εργάσιμων ημερών προς Κύπρο και  7 – 10 εργάσιμες στην υπόλοιπη Ευρώπη & Αμερική.

 • Για αγορές εντός Ελλάδος το κόστος ορίζεται στα 3€ για παραγγελίες κάτω των 100€, ενώ για μεγαλύτερα ποσά τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Για αγορές από Κύπρο το κόστος ορίζεται στα 15€.
 • Για αγορές εντός Ευρώπης το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 20€.
 • Για αγορές εκτός Ευρώπης το κόστος ορίζεται ανάλογα με την τοποθεσία. Σε αυτή την περίπτωση ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά.
 1. Παράδοση Προϊόντων

Με το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώνουμε για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή αποστολής των προϊόντων. Οι παραγγελίες μας εκτελούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-18:00). Οι παραδόσεις μας εκτελούνται, σύμφωνα με την παρακάτω δέσμευση:

 • Για παραδόσεις εντός Θεσσαλονίκης εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.
 • Για παραδόσεις στις λοιπές περιοχές της Ελλάδος εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.
 • Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος εντός 7 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.

Για καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία δεν φέρουμε ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση έκτακτου κωλύματος θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

 1. Επιστροφή Προϊόντων

Εντός 15 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε, με δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Για την επιστροφή προϊόντων, προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και δεν έχουν αφαιρεθεί σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα και βέβαια, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, εντός της συσκευασίας και έχετε όλα τα έντυπα παραστατικά αποστολής, με τα οποία τα παραλάβατε. Μπορείτε είτε να ζητήσετε αντικατάσταση των επιλεχθέντων από εσάς προϊόντων, με άλλα τουλάχιστον ίσης αξίας ή και την επιστροφή των χρημάτων σας. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε τα προϊόντα να τα παραλάβετε χωρίς φθορές.

Ωστόσο, σε περίπτωση που παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, τότε τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά την nomasapparel.gr. Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος θα σας στείλουμε άμεσα το ορθό, αφού σας επιβεβαιώσουμε μέσω e-mail τη νέα παραλαβή. Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail: info@nomasapparel.gr, γνωστοποιώντας μας το πρόβλημα.

Για την επιστροφή του ελαττωματικού ή μη κατάλληλου μεγέθους προϊόντος είναι απαραίτητο να το συσκευάσετε σωστά, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή, να τοποθετήσετε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει, ένα έγγραφο στο οποίο αναφέρετε τα στοιχεία σας αναλυτικά (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τκ , τηλέφωνο), την απόδειξη λιανικής πώλησης την οποία έχετε λάβει, καθώς και το λόγο της επιστροφής του προϊόντος και τέλος να το αποστείλετε μέσω κάποιας μεταφορικής εταιρίας, αν και προτιμότερο θα ήταν να το κάνετε μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, με την επισήμανση, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

 1. Χρήση – Λειτουργία – Περιεχόμενο Ιστοσελίδας

Για να είναι σωστή και ολοκληρωμένη η πρόσβαση στο nomasapparel.gr απαιτείται η ενεργοποίηση στον browser, της γλώσσας JavaScript καθώς επίσης και της δυνατότητας λήψης cookies. Επίσης, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει μία έκδοση του Internet Explorer ή μια έκδοση Mozilla Firefox ή κάποια άλλη αντίστοιχη έκδοση web browser.

Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης – καταναλωτής – επισκέπτης – μέλος αναλαμβάνει την υποχρέωση και αποδέχεται ότι δε θα χρησιμοποιούν το nomasapparel.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Η επιχείρηση επιμελείται καθημερινώς για την ορθή και ακριβή δημοσίευση όλων των πληροφοριών που αφορούν στα προϊόντα που προωθεί και προβάλει από το nomasapparel.gr. Η επιχείρησή μας πάντως δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στο πλαίσιο της λειτουργίας του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος, στις αναγραφόμενες και εμφανιζόμενες πληροφορίες (όπως ενδεικτικά την αναγραφόμενη τιμή, τη διαθεσιμότητα, τη φωτογραφία, το είδος, κ.λ.π.), που μπορεί να οφείλονται, ενδεικτικώς, σε τεχνολογικές αστοχίες και λάθη.

Παρακαλούμε, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε σφάλμα πριν ή/και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να μας αποστείλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nomasapparel.gr ή/και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2310 953651 Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφόσον διαπιστώσετε σφάλμα, σας καλούμε να μην προχωρείτε στην αποστολή αιτήματος παραγγελίας, πριν την ειδοποίηση της εταιρίας μας για την αποσαφήνιση του συγκεκριμένου θέματος.

Η επιχείρηση έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να μεταβάλει την τιμή οποιουδήποτε προϊόντος οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 1. Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του nomasapparel.gr αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της επιχείρησης και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται ρητώς η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, τροποποίηση και κάθε συναφής ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρίας. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες, μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρίας. Η εταιρία ρητά επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της για τη διεκδίκηση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που τυχόν θα προκληθεί σε αυτήν.

 1. Προσωπικά Δεδομένα

Η επιχείρησή μας λαμβάνει κάθε δυνατή μέριμνα ώστε να παραλάβει από εσάς τα πλήρη και ορθά σας στοιχεία. Ως εκ τούτου, η ιστοσελίδα nomasapparel.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας της εκ μέρους σας αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων.

Ειδικότερα, κάθε τυχόν ειδοποίηση που θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει (λ.χ. για την έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντος, κ.λ.π.) θα θεωρείται ως έγκυρη, ακόμη και αν δεν παραδίδεται σε εσάς, εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από εσάς στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση επικοινωνίας και αποστολής των προϊόντων, καθώς και για τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούστε να μας ενημερώνετε εκ νέου για τα στοιχεία σας, κάθε φορά που επέρχεται κάποια αλλαγή σε αυτά.

Κατά την εγγραφή σας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, η εταιρία δύναται και εσείς ως εγγεγραμμένοι χρήστες αποδέχεστε να εγκατασταθεί ένα cookie, αποκλειστικώς και μόνον για την αναγνώρισή σας, για τη δημιουργία του ιστορικού σας σαν πελάτη που εμφανίζεται στην προσωπική σας σελίδα και είναι εμφανές μόνον σε εσάς. Τα παραπάνω έχουν αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετήσουν την καλύτερη διαχείριση του προφίλ σας και των συναλλαγών σας, ώστε να μην είστε υποχρεωμένοι να δηλώνετε από την αρχή τα στοιχεία σας, κάθε φορά που επισκέπτεστε το nomasapparel.gr.

Η επιχείρησή μας συλλέγει τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με τη nomasapparel.gr και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής. Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα της ακώλυτης πρόσβασης στα δεδομένα σας αυτά, καθώς και να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρία μας, με εξαίρεση: i) τα δεδομένα εκείνα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας και ii) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την αποστολή της παραγγελίας σας από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρίες. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου nomasapparel.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97, σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος της nomasapparel.gr θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους, ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του αυτών σε τρίτους. Επίσης, συνιστάται η αλλαγή του κωδικού χρήστη (password), ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέλος, προκειμένου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, αποδέχεστε την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων τόσο απευθείας στον Η/Υ σας όσο και προσωπικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει, καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία μας στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει, από υπαλλήλους της εταιρίας μας.

 1. Ασφάλεια Δεδομένων και Συναλλαγών

Η εταιρία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών. Τα στοιχεία των πελατών δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και, κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα, παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

 1. Λοιποί Όροι

Αποδοχή όρων: Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος της ιστοσελίδας nomasapparel.gr, δηλώνει ότι αφού διάβασε τους παρόντες όρους, τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα στο σύνολό τους, καθώς και ότι αναγνωρίζει ρητά, ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα ότι διέπουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών από το nomasapparel.gr, καθ’ όλη τη διάρκεια της πλοήγησής του στην ιστοσελίδα ή/και τη συναλλαγή του με την ιστοσελίδα.

Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών της παρούσας σελίδας περιγράφει τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος, nomasapparel.gr, τη χρήση των δεδομένων αυτών και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εισαγωγή

Η συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

Το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι για εμάς ένα πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζεται ως μέγιστη προτεραιότητα. Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μέσω τηλεφώνου ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας. Με τις παρούσες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων, επιθυμούμε να τονίσουμε τη δέσμευσή μας να διαχειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο και να διευκρινίσουμε πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας. Τηρούμε τις διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων.

Συλλογή των Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από εμάς, αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με την ιστοσελίδα nomasapparel.gr, όταν επισκέπτεσθε την nomasapparel.gr, κατά την εγγραφή σας στην nomasapparel.gr, ή συνδέεστε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό πελάτη, ή όταν παραγγέλνετε προϊόντα στην nomasapparel.gr, καθώς και στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την τιμολόγησή σας, τη διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σας, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας, καθώς και την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες μας. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγονται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας της nomasapparel.gr, είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω υπηρεσιών από την πλευρά μας και τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσής/συναίνεσής σας, η οποία παρέχεται με την αποστολή των προσωπικών σας δεδομένων σε εμάς.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Ειδικότερα, όταν επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν: α) όνομα β) επώνυμο γ) διεύθυνση δ) τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό) ε) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται κατά την αγορά ενός προϊόντος από το κατάστημά μας, προκειμένου πρωτίστως να εκτελεσθούν προσηκόντως οι συναλλαγές των πελατών μας με την nomasapparel.gr, αλλά και εν γένει να καταγράψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας.

Στην περίπτωση που θα επιλέξετε την πληρωμή με κάρτα, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είναι απόλυτα ασφαλή, καθώς είναι κρυπτογραφημένα και τα χρειαζόμαστε για πραγματοποίηση των πληρωμών, τυχόν επιστροφών, αλλά και αποφυγή πιθανών περιπτώσεων απάτης, σε συνεργασία πάντα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός κινητού τηλεφώνου, η χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς.

Η nomasapparel.gr θα αποστείλει ενημερωτικό μήνυμα με λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας, προς παρακολούθηση αυτής μέχρι την παραλαβή της.

Σκοπός της Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από εμάς αποκλειστικά και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με την ατομική επιχείρηση που βρίσκεται πίσω από την nomasapparel.gr «Π. ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» και της επικοινωνίας μας μαζί σας, για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει ομαλή εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεών μας, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας, καθώς και την τυχόν αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/newsletter μας. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγονται μέσω της ειδικής φόρμας της nomasapparel.gr είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω υπηρεσιών από την πλευρά μας και τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσής/συναίνεσής σας η οποία παρέχεται με την παροχή των προσωπικών σας δεδομένων σε εμάς.

Εμείς αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας, μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή όταν θέλετε να μας στείλετε πληροφορίες με κάποιον άλλο τρόπο και, ως εκ τούτου, διαβιβάζετε τα δεδομένα σας σε εμάς για το σκοπό αυτό. 

Επιπλέον, αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα και τεχνικές πληροφορίες, στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη ή τη δίωξη της κατάχρησης ή άλλης παράνομης συμπεριφοράς στην ιστοσελίδα μας, π.χ. για τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων, στην περίπτωση των επιθέσεων κατά των συστημάτων πληροφορικής που χρησιμοποιούμε εμείς. Τέλος, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, στο βαθμό που είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, όπως για παράδειγμα ενόψει μιας επίσημης οδηγίας ή μιας δικαστικής ή άλλης απόφασης των Αρχών, καθώς και για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας, καθώς και για νομική υπεράσπιση.

Η nomasapparel.gr δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών/χρηστών της ιστοσελίδας της, χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Τα Δικαιώματά σας

Δια του παρόντος, γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος ενημέρωσης, πρόσβασης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού σκοπού και φορητότητας, σύμφωνα με τα άρθρα 12-22 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας. Έτσι, έχετε πλέον με άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο τη δυνατότητα να μας ασκήσετε τα εξής δικαιώματα:

 • Πρόσβασης και Ενημέρωσης

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το ποια συγκεκριμένα δεδομένα έχουμε συλλέξει, για ποιόν σκοπό τα έχουμε συλλέξει και για πόσο χρόνο θα τα διατηρήσουμε.

 • Διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά, με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς.

 • Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας

Στο βαθμό που θα χρησιμοποιούμε δεδομένα για ένα σκοπό, ο οποίος, σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις, απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, πάντα θα σας ζητάμε τη ρητή άδειά σας και να συνδέετε την άδεια που χορηγείτε, σύμφωνα με τις διατάξεις για την προστασία δεδομένων. Η άδεια που χορηγείται μία φορά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα για το μέλλον και/ή μπορείτε να προβάλετε αντιρρήσεις σε μελλοντικές χρήσεις των δεδομένων σας, για σκοπούς διαφήμισης, έρευνας αγοράς και γνώμης.

 • Φορητότητας

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς, σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή, χωρίς παρεμπόδιση εκ μέρους μας και με την επιφύλαξη των υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας στις οποίες υπόκεισθε.

 • Διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»)

Τέλος, έχετε ανά πάσα στιγμή και κατά την απόλυτη διακριτική σας ευχέρεια το δικαίωμα να ζητήσετε εγγράφως να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με το σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία, παραβιάζοντας τον Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα και με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθ. 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

– Μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@nomasapparel.gr

– Μέσω επιστολής στη διεύθυνση: Διογένους 48, Τούμπα, Θεσσαλονίκη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επισυνάψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με την αίτησή σας. Το αίτημά σας θα επεξεργαστεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης, παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να παραταθεί έως και δύο μήνες, όταν ένα αίτημα είναι πολύπλοκο ή πολυάριθμο.

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή του αιτήματος γίνεται δωρεάν.

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή θέλετε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα, μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nomasapparel.gr.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε χρήστης ή πελάτης της nomasapparel.gr. Αν επιλέξετε να μην είστε χρήστης ή πελάτης μας ή να διαγράψετε τα δεδομένα σας, μπορείτε να μας ζητήσετε στο email info@nomasapparel.gr να διαγράψουμε τις πληροφορίες που έχουμε για εσάς.

Αν υπάρχει απαραίτητος λόγος να διατηρήσουμε δεδομένα σας (π.χ.: το πιστωτικό σας υπόλοιπο, τυχόν επιστροφές κ.τ.λ.) ή για να προλάβουμε τυχόν απόπειρες απάτης ή για να διασφαλίσουμε τη σωστή τήρηση των Όρων Χρήσης της σελίδας μας, μπορεί να κρατήσουμε κάποια τμήματα των πληροφοριών σας, ακόμα κι αν έχετε κλείσει ή διαγράψει το λογαριασμό σας.

Επιπλέον, δεν διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες σε αναγνωρίσιμη μορφή για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που είναι απαραίτητο. Τέλος, θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα έχουμε ενεργή συναίνεσή σας, για τους λόγους που έχει δοθεί.

Μέτρα ασφαλείας

Η nomasapparel.gr χρησιμοποιεί τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλεια, καταστροφή και οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους.

Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγουμε ηλεκτρονικά, χρησιμοποιούμε δίκτυα δεδομένων που προστατεύονται, μεταξύ άλλων, από τυποποιημένo τείχος προστασίας (firewall) και προστασία μέσω κωδικών πρόσβασης. Κατά τη διεκπεραίωση των Προσωπικών σας Δεδομένων, λαμβάνουμε μέτρα εύλογα σχεδιασμένα, ώστε να προστατεύουμε αυτές τις πληροφορίες από απώλεια, κακή χρήση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, μετατροπή ή καταστροφή και από άλλες παράνομες μορφές επεξεργασίας.

Σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να πουλήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία προσωπικών δεδομένων σας σε κάποιον τρίτο – συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, του email ή του αριθμού τηλεφώνου σας. Θέλουμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας και πιστεύουμε ότι αυτή η δήλωση είναι απόλυτα απαραίτητη, ώστε να το πετύχουμε.

Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραζόμαστε δεδομένα με τις παρακάτω κατηγορίες εταιρειών, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εκ μέρους μας προσφορά των προϊόντων μας σε εσάς:

 • Εταιρείες που έχουν σχέση με τη μεταφορά και την παράδοση προϊόντων σε εσάς και σε εταιρείες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών, όπως ορίζεται με την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, καθώς και σε εταιρείες logistics και μεταφορικές εταιρείες.
 • Για την πληρωμή των προϊόντων στους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που εσείς καθορίζετε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή σε περίπτωση πληρωμής μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής κατάθεσης, αυτή διενεργείται και τυγχάνει επεξεργασίας από την εκάστοτε Τράπεζα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, δεν καταγράφουμε ούτε αποθηκεύουμε τις πληροφορίες πληρωμής κατά τη συναλλαγή αυτή, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών ή λοιπά τραπεζικά ή άλλα στοιχεία. Εσείς παρέχετε αυτές τις πληροφορίες απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, αποκλειστικά.
 • Επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες marketing, διαφήμισης και εταιρείες παροχής υποστήριξης, βελτιστοποίησης και φιλοξενίας ιστοσελίδων, που μας βοηθούν να τρέχουμε το κατάστημά μας online και να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
 • Υπηρεσίες ελέγχου πληρωμών, τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τις υπηρεσίες Προστασίας του Καταναλωτή και υπηρεσίες αποφυγής ηλεκτρονικής απάτης, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε σε περιπτώσεις κακόβουλης χρήσης.
 • Εταιρείες που έχετε εγκρίνει οι ίδιοι, όπως σελίδες social media (αν επιλέξετε να συνδέσετε το λογαριασμό σας με εμάς).

Στα παραπάνω πλαίσια, μπορεί να προσφέρουμε σε τρίτους κρυπτογραφημένες και ανώνυμες πληροφορίες και στατιστικά χρήσης για τους πελάτες μας, κάτι που πριν το κάνουμε, θα διασφαλίζουμε ότι δεν σας ταυτοποιούν.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χρησιμοποιούμε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Google, YouTube, Instragram, Pinterest και Twitter. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ανακτηθούν δεδομένα. Εάν είστε συνδεδεμένοι σε ένα από αυτά, το δίκτυο μπορεί να αντιστοιχίσει την επίσκεψή σας στον ιστότοπο με τον λογαριασμό χρήστη. Εάν είστε χρήστης ενός κοινωνικού δικτύου, με τους εκάστοτε εφαρμοζόμενους Όρους Χρήσης και την αντίστοιχη Πολιτική Απορρήτου, και δεν θέλετε να συνδυάζονται τα δεδομένα που ανακτώνται από την επίσκεψή σας στους ιστότοπους μας, πρέπει πριν την είσοδό σας σε αυτούς, να αποσυνδεθείτε πρώτα από το κοινωνικό σας δίκτυο.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies όταν επισκέπτεστε τη σελίδα μας. Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι cookies – κι εδώ σας δείχνουμε πώς και γιατί τα χρησιμοποιούμε.

(1) Cookies που διασφαλίζουν τη χρήση της σελίδας – αυτά τα cookies σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε στη σελίδα μας και να χρησιμοποιήσετε λειτουργικότητές μας.

(2) Cookies που μετρούν τα στατιστικά πλοήγησης – αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε και να αναλύουμε πώς οι χρήστες μας χρησιμοποιούν τη σελίδα μας, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και τη λειτουργικότητά της και την εμπειρία αγορών σας.

(3) Cookies προτιμήσεων του χρήστη όταν πλοηγείστε – αυτά τα cookies θα θυμούνται τις προτιμήσεις σας (ποια προϊόντα βλέπατε), ώστε να μπορούμε να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησής σας όσο καλύτερη γίνεται και, κυρίως, πιο προσωπική.

(4) Cookies στόχευσης ή διαφήμισης – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται στο να δείχνουμε διαφημίσεις που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις προτιμήσεις σας – αλλά όχι μόνο. Μέσω αυτών, διασφαλίζουμε ότι δεν θα σας δείχνουμε συνέχεια διαφημίσεις, αλλά θα μπορούμε να περιορίζουμε τον αριθμό που τις βλέπετε, ώστε και να μη σας κουράζουμε αλλά και να έχουμε πιο αποτελεσματικές καμπάνιες.

Χρησιμοποιώντας τη σελίδα μας, συμφωνείτε να τοποθετήσουμε τέτοιου είδους cookies στη συσκευή σας και να έχουμε πρόσβαση σε αυτά όταν θα μας ξανα-επισκεφθείτε στο μέλλον. Αν θελήσετε να διαγράψετε αυτά τα cookies που είναι στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε πολύ απλά πηγαίνοντας στην ενότητα «βοήθεια» του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Παρακαλούμε έχετε κατά νου ότι αν διαγράψετε ή απενεργοποιήσετε τα cookies που λαμβάνετε, η εμπειρία πλοήγησής σας μπορεί να επηρεαστεί και να μην μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις πλήρεις δυνατότητες της σελίδας μας, και τελικά να χάσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης του nomasapparel.gr, την οποία είμαστε πολύ περήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Google Analytics

Η Google Analytics χρησιμοποιεί τα λεγόμενα “cookies”, τα οποία είναι αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, ώστε να βοηθήσουν την ιστοσελίδα να αναλύσει πώς ο χρήστης τη χρησιμοποιεί. Οι πληροφορίες που εξάγονται από το cookie σχετικά με τη χρήση από εσάς της ιστοσελίδας γενικά, θα μεταδοθεί και θα αποθηκευτεί από την Google σε διακομιστές στις ΗΠΑ. Η διεύθυνσή σας IP θα περικοπεί από την Google, αλλά μόνο εντός των Κρατών Μελών της ΕΕ ή άλλα συμβαλλόμενα μέρη στη συμφωνία σχετικά με την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης ΙΡ διεύθυνση αποστέλλεται και συντομεύεται από διακομιστές της Google στις ΗΠΑ. Για λογαριασμό του παρόχου του ιστότοπου, η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες με σκοπό να εκτιμήσει τη χρήση από εσάς της ιστοσελίδας, για να συνθέσει αναφορές για τη δραστηριότητα του ιστότοπου για τους διαχειριστές του ιστότοπου και για να παράσχει άλλες υπηρεσίες σχετιζόμενες με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη διαδικτυακή χρήση στον πάροχο της ιστοσελίδας. Η Google δεν σχετίζει την ΙΡ διεύθυνση που μεταδίδεται από το πρόγραμμα πλοήγησής σας με άλλα στοιχεία που κατέχει. Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση cookies, επιλέγοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα πλοήγησής σας. Περαιτέρω μπορείτε να εμποδίσετε την συλλογή και χρήση στοιχείων από την Google (των cookies και της IP) κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας τη διαθέσιμη προσθήκη προγράμματος πλοήγησης μέσω του ακολούθου συνδέσμου:

 https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης και την προστασία των δεδομένων της Google Analytics, επισκεφθείτε τις ακόλουθες σελίδες:

Παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), εάν ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ανεξάρτητης Αρχής, για περισσότερες λεπτομέρειες στη διεύθυνση: www.dpa.gr.

Αλλαγές στην πολιτική

Είναι πιθανόν να αναθεωρήσουμε αυτή την πολιτική, δημοσιεύοντας μια ενημερωμένη έκδοση στην ιστοσελίδα μας. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις σε αυτή τη σελίδα, σε τακτική βάση. Στο βαθμό που οι εν λόγω τροποποιήσεις μπορεί να επηρεάζουν την συγκατάθεση που χορηγείται από εσάς, θα σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας μαζί σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εφόσον λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε ακόμα πιο εύκολα να παύσετε αυτές, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα ακολουθώντας τις οδηγίες.